top of page
IMG_9367
bruidsfoto-aug-2018
IMG_3208
IMG_2419
2012 april (40)
bruidspaar-2015
Foto-26-08-18-18-46-25
Aankleding-aug-2020

Bruidswerk

Trouwen is een bijzondere gelegenheid waar alles in teken staat van jullie als bruidspaar. Jullie zijn vast op zoek naar bruidswerk dat bij jullie past en de juiste sfeer en details toevoegt aan deze prachtige dag. 

 

De bloemen tijdens een huwelijk kunnen de kers op de taart zijn. Hoe groot of klein jullie bruiloft ook is, ik maak graag bloemwerk op maat met de juiste kleuren, vormgeving, details en persoonlijke accenten.

Jullie kunnen denken aan de volgende opties:

  • Bruidsboeket

  • Corsage's

  • Haaraccessoires

  • Kinderbruidsbloemwerk

  • Autoversiering

  • Aankleding

Tijdens een gesprek aan huis adviseer ik jullie graag over alle mogelijkheden. Binnen een straal van 15 km rondom Sint-Michielsgestel kom ik graag vrijblijvend langs, daarbuiten reken ik een vergoeding voor de gemaakte kilometers.

Voor meer informatie, maak gerust een afspraak.

Bel hiervoor met 06 11231000 of vul het                            in.

Bruidsboeket

Op de mooiste dag van je leven vind ik het belangrijk dat je jezelf kunt zijn, want het is tenslotte jullie dag. In het bruidsboeket vertaal ik graag jouw karakter zodat het boeket past bij jou als bruid. De mogelijkheden variëren van een klassiek rond boeket tot een wild of alternatief boeket. Ik kan jullie daarbij inspireren aan de hand van mijn bruidsboeken, waar veel mogelijkheden in te zien zijn.

Onder andere is qua bruidsboeket mogelijk:

* Rondvormig

* Druppelvormig

* Hartvormig

* Waterval

* Waaiermodel

* Hangend boeket aan een bol

* Gevlochten mand met bloemen erin.

Haaraccessoires

Bloemen in het haar op je bruiloft? Of je nu kiest voor een geweldige bloemkrans, een grote losse bloem die de aandacht trekt of iets subtiels, bloemen zijn een geweldige haaraccessoire en passen bij ieder bruidskapsel. Bloemen kunnen op verschillende manieren in het haar worden gedragen.


Er kan ook gedacht worden aan:
* Haarcorsage

* HaarBand

* Haar diadeem

* Losse bloemen

Autoversiering

Het vervoersmiddel op jullie bruiloft kan in stijl van jullie bruiloft worden aangekleed. Denk daarbij aan een guirlande, zoals de foto hier beneden, of bijvoorbeeld een autotoef.

Corsages

Corsage's zijn mini bloemstukjes die meestal bevestigd worden op het lichaam en ter hoogte van het hart. De stijl van de corsages is vaak passend bij het bruidsboeket. Corsage's zijn in diverse maten en soorten verkrijgbaar. U kunt denken aan:

- Bruidegomscorsage

- Gastencorsage

- Polscorsage

 

De bruidegomscorsage is traditioneel gezien de grootste corsage, de gastencorsage zijn iets kleiner. Naast traditionele gastencorsages maak ik ook de wat exclusievere en makkelijker te dragen polscorsages. De bloemen in een corsage zijn bewerkt waardoor ze langer zonder water kunnen. Bij levering van de producten geef ik altijd een omschrijving mee hoe ze het beste kunnen worden gedragen.

Kinderbruids-bloemwerk

Het betrekken van kinderen tijdens een bruiloft kan op allerlei manieren. Bloemen kunnen gebruikt worden om de kinderen speciaal te maken.

 

Opties hierin zijn:

* Bruidsmeisjesboeketje

* Kindercorsage

* Kinderpolscorsage

* Kinder Haarband

Aankleding

Bloemen brengen sfeer in een ruimte. Het aankleden van de trouwlocatie met bloemen geeft een romantische sfeer die uitstekend bij een bruiloft past. Ik denk graag met jullie mee aan de hand van de ruimte en jullie persoonlijke voorkeur.

Als aankleding is er veel mogelijk, denk hierbij onder andere aan:

* Vaasjes voor bijvoorbeeld op tafel

* Grote vazen/potten opgemaakt voor gehele aankleding

* Guirlande die opgehangen kunnen worden

* Pilaar bekleding

* Stoel aankleding

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen en zijn afhankelijk van het gekozen materiaal. Specifieke bloemen of wensen zijn van invloed op de prijs.

bottom of page