Een hart voor bloemen.

Welkom bij Bloematelier Flora!

Bloemen kunnen liefde geven, troost bieden, maar ook inspireren. Met het bloemwerk dat ik creëer en de workshops die ik geef wil ik mensen een stukje beleving mee geven, waarbij ik altijd gebruik maak van exclusieve en kwalitatief goede bloemen.

Trouwen is een bijzondere gelegenheid waar alles in het teken staat van jullie als bruidspaar. Jullie zijn vast op zoek naar bruidswerk dat bij jullie past en de juiste sfeer en details toevoegt aan deze prachtige dag.

 

Er is keuze uit heel veel soorten bloemwerk, zoals een bruidsboeket, corsages, een bruidsmeisjesboeket, autoversiering of haarversiering.

Ook kan ik een gehele ruimte aankleden naar wens.

Bloemen kunnen troost bieden bij het verlies van een dierbaar persoon. Het is daarom belangrijk dat het bloemwerk past bij de persoon voor wie het gemaakt wordt. 

Er zijn veel mogelijkheden bij rouwbloemwerk, zoals rouwboeketten, rouwbloemstukken, kist- en urnversieringen. 

Ik help u graag bij deze moeilijke beslissingen.

Wil je creatief met bloemen en plantaardig materiaal bezig zijn, dan bied ik verschillende vormen van workshops aan. Voor allerlei doeleinden kan er een workshop worden gegeven, zoals bedrijfsuitjes, vriendinnendagen, kinderfeestjes, familiedagen, babyshowers en ook vrijgezellenfeestjes.

De workshops bied ik aan in mijn eigen atelier in Sint-Michielsgestel. Ook op locatie is mogelijk in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven.

Daarnaast bied ik ook regelmatig workshops aan die in het teken staan van een seizoen of een feestdag, zoals met Pasen en Kerst.

Boeketten en bloemstukken

Bloemen geven en krijgen is voor mij altijd een bijzondere aangelegenheid. Mensen kunnen erg blij worden van de aanblik en de geur van bloemen. 

Voor welke gelegenheid u ook bloemen nodig heeft, ik kan het maken hoe groot of klein ook.

Voor zakelijke klanten kan er ook gedacht worden aan bloemwerk als relatiegeschenk, een verjaardag, jubileum, speciale dagen als secretaressedag of dag van de leraar.

Abonnementen

Wat is het toch heerlijk om altijd verse bloemen op kantoor te hebben of in huis. Ik verzorg wekelijks of maandelijks bloemwerk en/of plantenarrangementen.

Abonnementen waar u aan kan denken zijn:baliebloemwerk, vergaderzaalbloemwerk, plantenarrangement, bloemwerk voor in huis.

Bloemkunst is voor veel mensen onbekend. Het is een verwerking van onder andere gedroogde zaden, blad, mos en bloemen. Hierdoor kan je tot wel jaren genieten van één bepaald bloemstuk, een kunstwerk opzich. 

Bloemkunst kan zowel aan de muur, op tafel of staand gemaakt worden.

Bloemkunst

Aankomende evenementen

Vanwege de corona crisis worden er de komende tijd nog geen workshops georganiseerd. Ik kan geen 1,5 meter waarborgen als ik een workshop wil geven met een goede, persoonlijke begeleiding. Als de maatregelen versoepelen omtrent de 1,5 meter zal ik weer workshops inplannen.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Bloematelier Flora dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link.

Contact

Berkenlaan 65

5271 ND Sint - Michielsgestel

Bloematelierflora@gmail.com

06 11231000

Openingstijden Bloematelier Flora:

Maandagavond  - op afspraak

Dinsdagavond    -  op afspraak

Woensdag        -  op afspraak

Donderdag        -  op afspraak

Vrijdag              -  op afspraak

© 2018 Bloematelier Flora. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
kerstbonenboom-maken